preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dore Pejačević Našice

Login
eTwinning škola

PROJEKTI

  

Upute za roditelje i učenike


 

     

         ŠKOLSKI JELOVNIK

Priloženi dokumenti:
Kratak opis projekta- za WEB.docx

ZAŠTITA U SLUČAJU POTRESA

TU SMO ZA VAS!

TIJEKOM OVE NOVONASTALE SITUACIJE,

MATERIJALE VAM SVAKI DAN

 PRIPREMA VAŠA STRUČNA SLUŽBA!heart

    VIRTUALNA KNJIŽNICAsmiley

     NOVINARSKI KUTAK

NAŠA ŠKOLA NOSI IME:

            

MEĐUNARODNI PROGRAM

            

KORISNO

           

Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

INFORMACIJE

 

PRAVILNICI

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Međunarodno natjecanja "Klokan bez granica" 2021. - rezultati
Autor: Andrea Dubaić Begić, 20. 9. 2021.

Međunarodna udruga "Klokan bez granica" okuplja predstavnike država diljem svijeta, a cilj joj je popularizirati matematiku, razvijati interes za prirodne znanosti, logičko i kombinatorno mišljenje te organizacija natjecanja za učenike.U Hrvatskoj se natjecanje održava podpokroviteljstvom Hrvatskog matematičkog društva (HMD).

Na natjecanju 10. lipnja 2021., uz poštivanje svih epidemioloških mjera, sudjelovalo je čak 156 učenika naše škole. Dugogodišnji koordinator natjecanja u našoj školi je učiteljica matematike Branka Burazer. Učenici su se natjecali u kategorijama Pčelice - 2. razred, Leptirići - 3. razred, Ecolier - 4. i 5. razred, Benjamin - 6.i 7. razredi, Cadet - 8. razred. Čestitke svim učenicima na sudjelovanju.

Konačne rezultate ovogodišnjeg natjecanja, koji su nas ponovno obradovali,  objavljujemo na početku nove školske godine. Među 10% najuspješnijih i nagrađenih učenika u Republici Hrvatskoj plasiralo se 9 učenika naše škole: u kategoriji Pčelice Fran Miličević i Tomo Čukalevski (mentorica JasnaÖsterreicher), Iskra Baričević, Mia Hajnal Franka Nazifović (mentorica Mirjana Mijić), Petar Košturjak i Filip Večerinović (mentorica Ksenija Orešković) te u kategoriji Ecolier Nikola Tomaić i Ivan Vučinić (mentorica Irena Turjak).

Za istaknute rezultate na razini naše škole pohvale i utješne nagrade dobili su od Klokana i učenici: u kategoriji Pčelice Marko Vitković (mentorica Ksenija Orešković), u kategoriji Leptirići Ema Repinc i Veronika Stošić (mentorica Jadranka Jantošik), u kategoriji Ecolier Matej KneževićIrina Škorić (mentorica Ružica Galinec) i Bruna Nazifović (mentorica Irena Turjak) te, u kategoriji Benjamin, Jura Puhanić (mentorica Irena Turjak).

Čestitke našim matematičarima na odličnom postignutom uspjehu! Veseli nas zanimanje učenika za matematiku i veliki odaziv na natjecanje. Pridružite nam se iduće godine!

Učiteljice: Irena Turjak i Ksenija Orešković


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju