preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dore Pejačević Našice

Login
eTwinning škola

PROJEKTI

  

Upute za roditelje i učenike


 

     

         ŠKOLSKI JELOVNIK

Priloženi dokumenti:
Kratak opis projekta- za WEB.docx

ZAŠTITA U SLUČAJU POTRESA

TU SMO ZA VAS!

TIJEKOM OVE NOVONASTALE SITUACIJE,

MATERIJALE VAM SVAKI DAN

 PRIPREMA VAŠA STRUČNA SLUŽBA!heart

    VIRTUALNA KNJIŽNICAsmiley

     NOVINARSKI KUTAK

NAŠA ŠKOLA NOSI IME:

            

MEĐUNARODNI PROGRAM

            

KORISNO

           

Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

INFORMACIJE

 

PRAVILNICI

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjet domovima za starije i nemoćne u okviru projekta 'Volontiramo i mi'
Autor: Andrea Dubaić Begić, 18. 12. 2019.

U okviru provođenja projekta 'Volontiramo i mi' i ove smo godine posjetili domove za starije i nemoćne osobe u Makloševcu i Zoljanu kako bismo s korisnicima domova podijelili radost Božića i toplinu zajedništva.

U pripremi prigodnoga programa, koji se sastojao od dramskoga recitala „Svjetlo Božića“ i božićnih pjesama, sudjelovali su učenici 5.c, 7.c, 7.b i 8.d razreda, koji su uključeni u dodatnu nastavu iz hrvatskog jezika ili pjevaju u školskome zboru. Program su pripremile i uvježbale učiteljice Danijela Horvat i Mirjana Šutalo Vulić. U ovo predbožićno vrijeme mnogo se govori o pronalaženju pravoga dara za naše najdraže, o kupovanju, umatanju, primanju i davanju, a mi smo željeli pokloniti svoje vrijeme, toplinu osmijeha i zagrljaja te time pokazati da brinemo o drugima. Ove su se godine u naš projekt prvi puta uključile i dvije učenice iz 5.c razreda: Lora Mamilović i Nina Papučić koje su vrlo odgovorno prihvatile svoj zadatak i sudjelovale u dramskome prikazu. Naši su nas domaćini počastili medenjacima i sokovima, a posebno nam je drago bilo vidjeti božićno drvce ukrašeno čestitkama koje smo im poklonili prošle godine.

Zahvaljujemo i vjeroučiteljici Slavki Đukić koja je sa svojom kreativnom skupinom izradila prekrasne božićne magnete kojima smo darivali korisnike domova. Osim toga, majka učenice Marte Blagojević iz 7.c razreda, gđa Silvija Blagojević, pripremila je čak osam kompleta puzzli koje smo također poklonili domovima, a svi su im se iskreno obradovali.

Ovo je za sve nas doista bilo jedno neponovljivo iskustvo i nadamo se da ćemo imati priliku ponovno se družiti s našim prijateljima u domovima. Već se radujemo novome susretu!

Ana Pavlus, 8.c


 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju